Wat kost een auto huren bij BIC Cars?

Ter illustratie hebben we een overzicht gemaakt.
Wagenpark BIC Cars Peugeot 208
Auto huren o.b.v. Peugeot 208

Perfecte auto voor jouw vakantie?

Deze ruime Peugeot 208 valt onder de Comfort Class en is al te huur vanaf €45,- per dag. Het is een perfecte auto voor een comfortabele dagelijkse rit. Deze wagen is ook populair als vakantie-auto, omdat het model ruim genoeg is én de 208 genoeg power heeft om lekker door te kunnen rijden op bijvoorbeeld de Autoroute du soleil. Bonnes vacances!

  • Auto in onze Comfort Class
  • Incl. btw & verzekering
  • Laag eigen risico
  • Tot 100 km vrij per dag
  • Gratis annuleren
Bekijk ons complete aanbod

Beschikbare kwaliteitsklassen

Omdat ieders budget en behoefte verschilt, bieden we bij BIC Cars drie kwaliteitsklassen aan volgens onze Best In Class filosofie. Of u nou op zoek bent naar een knus boodschappenwagentje of een luxe sedan, wij hebben een auto met de gewenste opties en de beste service tegen uw budget beschikbaar!

Bent u op zoek naar luxe persoonsvervoer of bestelvoertuigen? Ook die hebben wij in ons wagenpark.

Bekijk ons wagenpark en de prijzen

v.a. € 35,- p.d.

Flex Class
| Compact

Onze instapmodellen: kleine maar luxe wagens voor dagelijkse tripjes. Al te huur  vanaf €35,- per dag inclusief btw en verzekering.

v.a. € 45,- p.d.

Comfort Class
| Midden

Onze werkpaarden: ideaal voor de zakelijke huurder en voor men die meer comfort wilt. Deze modellen zijn al te huur vanaf €45,- per dag.

v.a. € 55,- p.d.

Business Class
| Ruim

Onze luxe modellen: gaat u op reis, heeft u een gezinsauto nodig, of wilt u gewoon van luxe genieten? Dan is dit vanaf €55,- per dag uw klasse.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Een auto huren bij BIC Cars is zo gepiept en all-in!

BIC Cars is hét servicegerichte autoverhuurbedrijf in regio Kennemerland. Een auto huren bij BIC Cars levert u meerdere voordelen op; u huurt de beste auto in haar klasse, u ervaart een ongekende all-inclusief service, en toch huurt u tegen zeer scherpe tarieven. Bij BIC Cars geloven wij dat een auto huren heel eenvoudig moet zijn en dat een klant nooit onverwachte kosten voor de kiezen mag krijgen. Dat is onze Best In Class filosofie.

Dus wilt u een auto huren, maar geen idee hoe of wat? Zoek niet verder. Ons wagenpark is opgedeeld in verschillende kwaliteitsklassen die aansluiten op verschillende wensen van de klant. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod aan transport- en persoonsvervoer en bieden wij extra’s zoals verhuispakketten en de ophaalservice aan. Bij BIC Cars bent u altijd verzekerd en u kunt uw eigen risico verlagen naar €350. Een complete dekking dus!

Auto huren? Deze modellen zijn nieuw binnen!

Inclusief verzekering en extra service.
Auto Huren Ford Fiesta
Ford Fiësta

Te huur v.a. € 45 per dag.

Auto Huren Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Te huur v.a. € 45 per dag.

Auto Huren Citroën C1 Feel
Citroën C1 Feel

Te huur v.a. € 35 per dag.

Huur vandaag nog een Best in Class auto.

Ook overtuigd van onze aanpak en bent u toe aan de beste auto in haar klasse? Huur direct een auto.