Blog | Ons Wagenpark

Peugeot 208

By | Comfort Class

De Peugeot 208 Allure is een luxe en comfortabele auto voor de stad en snelweg. Het rijdt op diesel en is daarbij erg zuinig qua verbruik, wat deze auto lekker voordelig maakt voor het rijden van langere afstanden!

De Citroën C1: klein maar fijn!

By | Flex Class

Het motto van de Citroën C1 luidt: klein maar fijn. Maar wel met wat pit! Doordat deze wagen een kleiner model heeft is het benzineverbruik laag. Het is dan ook een goedkope optie om te huren: een mooi alternatief voor het openbaar vervoer / OV, zeker handig in tijden zoals deze!

Ritje maken met deze automaat?

By | Station

Deze Renault Clio Estate 1.2 GT-line in benzine-uitvoering is een fijne wagen met automaat. Nét wat groter dan normaal om uw ritten nog comfortabeler te maken. Naast het comfort heeft deze auto nog meer te bieden: haar stoere uitstraling, een vermogen van 120 pk, gemiddeld verbruik 1:19, en meer: ervaar het zelf  door een ritje te maken!

Veel spullen mee? Kies voor de Ford Transit

By | Personenbus

De Ford Transit is een mooie zwarte bus met maar liefst 5 zitplaatsen én een grote laadruimte. Het is een luxe wagen met een leren interieur. Deze bus is ideaal voor reizen met meerdere mensen en voor degenen die nét wat meer mee willen nemen!

Nieuw binnen: de Opel Corsa Color Edition

By | Business Class

Deze degelijke en sportieve auto is net binnen! De Opel Corsa Color Edition is een fijne auto voor het alledaagse leven. Het is een net iets grotere wagen, dus ideaal als u van ruimte houdt. Onze nieuwste aanwinst staat te trappelen om u overal naartoe te brengen! Komt u de luxe van deze wagen ervaren?

Wilt u ook in één van onze auto's rijden? Bel nu!