Wilt u voor langere tijd over een auto beschikken?

De shortlease van BIC Cars is een goede optie voor u.

Shortlease is een zeer flexibele vorm van leasen en een interessant alternatief voor het langer huren van een auto. Graag leggen wij het in het kort aan u uit.

Een shortlease afsluiten kan al vanaf één maand en duurt meestal niet langer dan één of twee jaar. Hoe dan ook, bij BIC Cars is het contract maandelijks opzegbaar. Daarnaast is het contract op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat u zelf alleen nog hoeft te tanken. Alle andere zorgen nemen wij op ons. Door deze flexibiliteit is shortlease ideaal voor de kleinere of startende ondernemers, maar ook bij bedrijven met veel inleenpersoneel of expats wint shortlease aan populariteit.

In combinatie met onze Best In Class auto’s is dit een perfecte combinatie. Zo kunt u in een luxe, nieuwe en comfortabele auto rijden zonder zorgen en maandelijks opzegbaar.

Benieuwd of shortlease iets voor u is? Onderstaand ziet u een voorbeeld van een shortleasecontract op basis van een auto uit ons wagenpark.

Wat kunt u verwachten van shortlease?

Ter illustratie hebben we een overzicht gemaakt.
Shortlease BIC Cars Volkswagen Polo
Shortlease o.b.v. een Volkswagen Polo

Een auto waarmee u goed voor de dag kunt komen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, kunt u vaak al binnen een dag wegrijden in uw leaseauto. U heeft een transparant contract en de afspraken zijn helder voor beide partijen. Zorgen om alle randzaken die bij daarbij horen heeft u niet, want daar heeft u ons voor. Het enige wat u hoeft te doen is lekker rijden en tanken wanneer nodig!

  • All-in, dus geen zorgen.
  • Goedkoper dan huren.
  • Heldere afspraken.
Start vandaag nog

Beschikbare kwaliteitsklassen

Omdat ieders budget en behoefte verschilt, bieden we bij BIC Cars drie kwaliteitsklassen aan volgens onze Best In Class filosofie. Of u nou op zoek bent naar een knus boodschappenwagentje of een luxe sedan, wij hebben een auto met de gewenste opties en de beste service tegen uw budget beschikbaar!

Bent u op zoek naar luxe persoonsvervoer of bestelvoertuigen? Uiteraard hebben wij deze ook in ons wagenpark.

Prijs op aanvraag.

FLEX CLASS
| COMPACT

Onze instapmodellen: kleine maar luxe wagens voor de dagelijkse tripjes. Al vanaf gunstige tarieven te leasen, neem contact op voor een scherpe prijsopgave.

Prijs op aanvraag.

COMFORT CLASS
| MIDDEN

Onze werkpaarden: ideaal voor de zakelijke shortlease. Benieuwd naar de leaseprijs voor onze Comfort Class modellen? Neem dan contact op voor een prijsopgave.

Prijs op aanvraag.

BUSINESS CLASS
| RUIM

Onze luxe modellen. Wilt u in stijl aankomen bij uw klanten en houdt u van ruimte? Neem dan vandaag nog contact op voor een actuele prijsopgave.

Sluit vandaag nog een shortlease af.

Ook overtuigd dat deze vorm van leasen de perfecte optie is voor u? Of heeft u nog vragen? We horen het graag.