Wil jij voor langere tijd over een auto beschikken?

De shortlease van BIC Cars is een goede optie voor jou.

Shortlease is een zeer flexibele vorm van leasen en een interessant alternatief voor het langer huren van een auto. Graag leggen wij het in het kort aan je uit.

Een shortlease afsluiten kan al vanaf één maand en duurt meestal niet langer dan één of twee jaar, maar is hoe dan ook maandelijks opzegbaar. Het contract is bij BIC Cars op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat je zelf alleen nog hoeft te tanken. Alle andere zorgen nemen wij op ons. Door deze flexibiliteit is shortlease ideaal voor kleinere of startende ondernemers, maar ook bij bedrijven met veel inleen-personeel of expats wint shortlease aan populariteit.

In combinatie met onze Best In Class auto’s is dit een perfecte combinatie dus. Zo kun je in in een luxe, nieuwe en comfortabele auto rijden. Zonder zorgen en maandelijks opzegbaar.

Benieuwd of shortlease iets voor jou is? Onderstaand is een voorbeeld van een shortlease contract op basis van een auto uit ons eigen wagenpark.

Wat mag je verwachten van shortlease?

Ter illustratie hebben we een overzicht gemaakt voor je.
Shortlease BIC Cars Volkswagen Polo
Shortlease o.b.v. een Volkswagen Polo

Een auto waarmee je voor de dag kunt komen?

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, kun je vaak al binnen een dag weg rijden in jouw leaseauto. Je hebt een transparant contract. Zorgen om alle randzaken die bij daarbij horen heb je niet, want daar heb je ons voor. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken!

  • All-in, dus geen zorgen.
  • Goedkoper dan huren.
  • Heldere afspraken.
Start vandaag nog

Beschikbare kwaliteitsklassen

Omdat ieders budget of behoefte anders is, bieden we bij BIC Cars drie kwaliteitsklassen volgens onze Best In Class filosofie.

Of je nu opzoek bent naar een knus boodschappenwagentje of een luxe sedan, wij hebben een auto voor jouw budget beschikbaar, vol opties tegen de beste service.

Ook biedt BIC Cars luxe persoonsvervoer en bestelvoertuigen aan voor shortlease. Je vindt het aanbod is ons wagenpark.

Prijs op aanvraag.

A – Klasse

Onze instapmodellen. Kleine maar luxe wagens voor de dagelijkse tripjes die al vanaf gunstige tarieven te leasen zijn. Neem contact op voor een scherpe prijsopgave.

Prijs op aanvraag.

B – Klasse

Onze werkpaarden. Ideaal voor de zakelijke shortlease. Benieuwd naar de leaseprijs voor onze working Class modellen? Neem dan contact op voor een prijsopgave.

Prijs op aanvraag.

C – Klasse

Onze luxe modellen. Wil je in stijl aankomen bij klanten, of heb je een gezin? Neem dan vandaag nog contact op voor een actuele prijsopgave, we horen graag van je.

Sluit vandaag nog een shortlease af.

Ook overtuigd dat deze vorm van leasen de perfecte optie is voor jou? Of heb je nog vragen? We horen graag van je.